Inboedelopslag

Het opslaan van uw inboedel is bij Safe Storage wel erg eenvoudig. Binnen enkele dagen ontvangt u van ons de sleutel tot uw eigen inboedelopslag. Deze ruimte heeft de afmetingen die u van te voren heeft betaald. Hierdoor weet u zeker dat uw complete inboedel kan worden opgeslagen en heeft u geen ruimte over die u niet gebruikt. Dit zorgt voor meer efficiëntie en zal u veel kosten besparen.

Zowel tijdelijke al permanente opslag

Mocht u echter onverhoopt een grotere inboedelopslag nodig hebben, dan bieden wij u op korte termijn een grotere opslagruimte aan. Hierdoor zit u niet vast aan langdurige contracten tegen hoge tarieven, maar bepaalt u zelf waarvoor u betaalt. Of het nu gaat om een tijdelijke of permanente inboedelopslag, bij ons is het mogelijk.

24 uur per dag cameratoezicht

Zowel bedrijven als particulieren, kunnen de complete inboedel bij ons onderbrengen. Met 24 uur per dag cameratoezicht, bent u er van verzekerd, dat uw eigendommen bij ons in veilige handen zijn. Bovendien bent u bij ons verzekerd van brand- en waterschade, zodat u achteraf geen onaangename verrassingen hoeft te verwachten.

Goedkoop en snel opslaan

Spreek vandaag nog met een van onze gespecialiseerde medewerkers en zorg ervoor dat uw inboedel goedkoop en snel kan worden opgeslagen. U kunt ons per mail en telefonisch bereiken, maar u heeft ook de mogelijkheid om via het aanvraagformulier, een inboedelopslag te reserveren.