Tijdelijke opslag

Voor een tijdelijke opslag van uw goederen, hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Safe Storage, bieden wij tijdelijke opslagplaatsen aan voor bedrijven en particulieren. U heeft een ruimte keuze uit verschillende opslagruimtes. Daarmee kunt u eenvoudig het aantal vierkante meters kiezen, dat u nodig heeft voor de opslag. Bovendien is het mogelijk om van ruimte te wisselen, zodra u meer opslagplek nodig hebt. Dit is een groot voordeel, omdat u hierdoor altijd bepaalt voor de plaatst die u nodig heeft om uw goederen tijdelijk op te slaan.

Huren vanaf één maand

De tijdelijke opslag kunt u al huren vanaf één maand. Met cameratoezicht zorgen wij ervoor dat uw goederen bij ons een veilig onderkomen hebben. Bovendien zorgen de verwarmingselementen ervoor dat de temperatuur neutraal is, waardoor uw eigendommen niet vochtig worden en beschadigd raken.

Dagelijks toegankelijk

U heeft bij ons iedere dag van de week toegang tot uw persoonlijke opslagruimte. Onze ruime openingstijden bieden tevens de mogelijkheid om ’s ochtends vroeg en in de avonduren, uw eigendommen te stallen en af te halen. Met uw eigen toegangscode heeft u eenvoudig toegang.

Vul direct het aanvraagformulier in

Een tijdelijke opslag huren is bij ons zeer eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is het aanvraagformulier op deze website in te vullen en te versturen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons telefonisch te benaderen en direct de tijdelijke opslag te reserveren. Zorg dat u vandaag nog reageert, dan weet u zeker dat de gewenste plaats beschikbaar is.