Mini opslag

Heeft u bezittingen waar u eigenlijk geen ruimte voor heeft, maar die u wel regelmatig nodig hebt? Dan is het huren van een mini opslag bij Safe Storage wellicht iets voor u. Bij ons kunt u in een kleine opslagruimte, al uw bezittingen veilig opslaan. Doordat u als huurder van een mini opslag een eigen sleutel en toegangscode ontvangt en er bovendien cameratoezicht aanwezig is, bieden wij optimale veiligheid.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten voor het huren van een mini opslag, zo kunt u eenvoudig en snel het contract opzeggen, zodra u de mini opslagruimte niet meer nodig heeft. De tarieven worden echter steeds voordeliger, wanneer u een unit huurt voor een langere periode.

Goed bereikbaar

Het is al mogelijk om een mini opslag te huren vanaf slechts één vierkante meter. Uiteraard kunt u ook grotere opslagunits huren. De ruimte is goed te bereiken met een auto, zodat u de goederen eenvoudig kunt inladen en uitladen. Doordat u iedere dag van de week bij uw individuele ruimte kunt komen, zal u dit enorm veel flexibiliteit opleveren.

Direct reserveren

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via deze website. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een offerte op maat toesturen. Mocht u liever direct opslagplaats willen reserveren? Bel dan ons gratis telefoonnummer en plaats onmiddellijk een reservering voor uw mini opslag.