Meubelopslag

Een betaalbare meubelopslag vindt u bij Safe Storage. In een veilige en schone opslagloods, bieden wij diverse opslagmogelijkheden voor bedrijven en particulieren. Onderverdeeld in opslagplaatsen van verschillende afmetingen, vindt u ongetwijfeld een geschikte opslag voor uw meubilair. De hoeveelheid en grootte van uw meubels, is voor onze Self Storage, daarom geen enkel probleem.

Gemakkelijk en veilig

U heeft de mogelijkheid om iedere dag van de week, uw meubels op te halen of op te slaan. Met een persoonlijke toegangscode kunt u dagelijks, uw meubelopslag openen en de gewenste meubelen in- en uitladen. Dit is niet alleen voor particulieren een handige mogelijkheid om tijdelijk het overschot aan meubels op te slaan, maar wij merken ook steeds meer dat bedrijven, complete bedrijfsinterieurs bij ons opslaan. Het gemak en de veiligheid, zijn doorgaans de redenen om voor onze organisatie te kiezen.

Maak uw eigen keuze

Wilt u ook profiteren van gemak en veiligheid op het gebied van meubelopslag? Kies dan, net als vele anderen, voor ons bedrijf. Wij bewaken met onze bewakingscamera’s, uw eigendommen 24 uur per dag, zodat u niet bang hoeft te zijn, dat uw meubilair gestolen wordt of beschadigd raakt. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met één van onze klantvriendelijke medewerkers en maak de keuze voor een betrouwbare meubelopslag.