Opslag ruimte

Een geschikte opslag ruimte vindt u bij Safe Storage. De voordelen van onze ruimtes zijn voor zowel particulieren als voor bedrijven, aanzienlijk. Zo bent u altijd verzekerd van een schone, droge en verwarmde opslag ruimte. Bovendien ontvangt u van ons een eigen slot met unieke sleutel, waar u zelf uw ruimte mee kunt afsluiten.

Toegang wanneer u wilt

Niet alleen tijdens werkdagen, maar ook in het weekend, bent u bij ons van harte welkom om uw opslag ruimte te bezoeken en goederen in- en uit te laden. U hoeft zich van te voren niet te melden, u kunt gerust bij ons binnen lopen wanneer u dat wilt. Uw unieke sleutel zorgt er immers voor, dat alleen u toegang kan krijgen tot uw bezittingen, zodat u er zeker van kunt zijn dat er geen vreemde personen bij uw goederen kunnen komen.

Huren vanaf slechts één maand

U kunt bij ons al terecht voor het huren van een ruimte voor de opslag, vanaf slechts één maand. Dit is ideaal als u een bepaalde verhuizing dient te overbruggen of tijdelijk een gebrek aan ruimte heeft in uw woning of bedrijfspand. Dit biedt u veel gemak en flexibiliteit.

Voordelige tarieven

Wanneer u nog niet bent overtuigd van de voordelen van het huren van een opslagruimte bij onze Self Storage, nodigen wij u uit om een vrijblijvende offerte op te vragen. Onze voordelige tarieven zullen u ongetwijfeld overtuigen om uw goederen bij ons achter te laten.