Self Storage

Voor een goedkope Self Storage kunt u terecht bij Safe Storage. Wij bieden de laagste prijs en de beste service als het gaat om zelfopslag. Wij bieden een grote diversiteit aan Self Storage oplossingen. Zo is het mogelijk om voor een korte, maar ook voor zeer lange periodes, opslagruimtes te huren en kunt u zelf de grootte van de ruimtes bepalen. Zo hebben wij ideale oplossingen beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren.

Optimale privacy

Professionaliteit en klantgerichtheid, zijn voor ons belangrijke elementen. Vandaar dat wij ons voortdurend richten op een efficiëntere werkwijze en een servicegerichte aanpak. Iedere Self Storage beschikt over een veilig toegangssysteem, waar u alleen in kunt komen met uw eigen persoonlijke toegangscode. Hiermee heeft u optimale privacy en bent u verzekerd tegen diefstal en beschadiging van uw goederen.

Uitbreiden wanneer u wilt

Het bijzondere aan onze Self Storage, is dat u eenvoudig kunt overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte. Vanzelfsprekend betaalt u bij een kleinere ruimte, een lagere prijs. Op die manier betaalt u nooit te veel en kunt u altijd uitbreiden, wanneer u dat wilt. Dit is ideaal voor het opslaan van seizoensgebonden artikelen.

Klantvriendelijk en flexibel

Vraag direct online een offerte aan voor het huren van een overdekte Self Storage. Onze klantvriendelijke en flexibele medewerkers, helpen u graag verder en stellen met plezier een vrijblijvende offerte op maat voor u op. Ga direct naar het formulier voor een offerteaanvraag.