Selfstorage

Selfstorage is een concept dat al enige tijd bestaat. Het is een dienst die bedrijven en particulieren in de gelegenheid stelt om tijdelijk of permanent goederen op te slaan. Deze goederenopslag bestaat uit individuele opslagruimten, waar alleen toegang toe verkregen kan worden door middel van een unieke sleutel en toegangscode.

Dagelijks toegankelijk

Safe Storage biedt al vele jaren selfstorgage diensten aan en heeft diverse type ruimten voor opslag beschikbaar. Alle selfstorgage ruimten zijn dagelijks toegankelijk en zijn stuk voor stuk schoon en droog. Hierdoor loopt u niet de kans, dat uw bezittingen vies worden en beschadigd raken.

Uw bezittingen in veilige handen

Bij onze selfstorage kunt u in principe alles opslaan. De verschillende afmetingen van de opslagunits zorgen ervoor dat u vrijwel alles kwijt kunt. Zo kunt u meubels opslaan, maar ook uw archieven en complete voertuigen. De opslagruimtes worden 24 uur per dag bewaakt met toezicht camera’s, zodat niemand zal bedenken op bij uw selfstorage in te breken. Dit geeft u de zekerheid dat uw bezittingen bij ons in veilige handen zijn.

Pak direct de telefoon

Als u op zoek bent naar selfstorage, dan is nu het moment om contact met ons op te nemen. Bij ons betaalt u de laagste prijs en profiteert u van veel flexibiliteit. Pak direct de telefoon en bel naar ons gratis telefoonnummer of vul het aanvraagformulier op deze website in. Wij zullen u vervolgens zo snel mogelijk informeren over de gang van zaken.