Opslag huren

Een opslag huren was nog nooit eerder zo eenvoudig. Bij Safe Storage heeft u binnen enkele minuten een eigen opslag gereserveerd. U kunt zelf uit een groot aantal opslagmogelijkheden, de meest ideale afmeting van uw opslagruimte kiezen. Zo kunt u voor ieder type goederen, de meest ideale opslag huren. Hierdoor beschikt u altijd over de laagste prijs en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Flexibele huurtermijnen

De prijzen voor het huren van een opslag zijn bij ons zeer transparant. Bovendien kunt u eenvoudig overstappen naar een ruimte met andere afmetingen, zodat ons aanbod optimaal is afgestemd op het aantal en de grootte van uw goederen. De flexibele huurtermijnen zorgen er bovendien voor dat u de ruimte nooit langer hoeft te huren dan noodzakelijk.

Veilig en betrouwbaar opslaan

Bij ons kunt u zowel als bedrijf en als particulier een opslag huren. De ruimtes zijn altijd schoon en droog, waardoor het mogelijk is om zelfs papier en karton, veilig en betrouwbaar kunt opslaan. Iedere opslagplaats is zeven dagen in de week bereikbaar, zodat u te allen tijde de beschikking heeft over uw goederen.

Flexibel en snel huren

Bel vandaag nog naar ons gratis telefoonnummer en een klantvriendelijke medewerker helpt u graag verder met uw keuze voor de juiste opslagmogelijkheid. Zo kunnen wij telefonisch het gewenste huurcontract in orde maken en heeft u binnen enkel dagen de beschikking over de gehuurde opslag. Een opslag huren kan daardoor zeer flexibel en snel.